KIEŁBASA JAŁOWCOWA

Kiełbasa jalowcowa oznaczona certyfikatem QAFP-System Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP jest oficjalnie uznanym przez Ministerstwo Rolnictwa  i Rozwoju Wsi  

Dlaczego warto wybrać naszą kiełbasę jałowcową?

  • stosujemy wyłącznie przyprawy naturalne – sól, pieprz, jałowiec
  • proces przetworzenia jest ograniczony do rozdrobnienia, wymieszania mięsa z przyprawami, nadziania w naturalne jelita i sparzenia
  • zawartość mięsa to aż 136g mięsa wieprzowego na 100g produktu
  • Bez fosforanów
  • Bez glutaminianu sodu
  • Bez alergenów

0

dodanych fosforanów

136g

mięsa wieprzowego

  • Wartość energetyczna: 1473 kJ / 355 kcal
  • tłuszcz 28g w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 12g
  • węglowodany 0,6g w tym: cukry <0,5g
  • białko 24g
  • sól 2,9g
około 0,60 kg 
45 dni od daty produkcji
MAP
2-24 stopni C
KIEŁBASA JAŁOWCOWAKiełbasa jalowcowa oznaczona certyfikatem QAFP-System Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP jest oficjalnie uznanym przez Ministerstwo Rolnictwa  i Rozwoju Wsi   Dlaczego warto wybrać naszą [...]
O NAS

Jesteśmy producentem wędlin z terenów Wielkopolskich. Nasza praca jest naszą pasją, uwielbiamy jeść to co dobre dlatego też z pokolenia na pokolenie tworzymy smaczne kiełbasy i szynki od 1955 roku.

Zobacz więcej
PRODUKTY

Ponad 80 produktów w 5 kategoriach

Zobacz więcej