KIEŁBASA BIAŁA PARZONA

Dlaczego warto wybrać naszą kiełbasę białą?
  • stosujemy wyłącznie przyprawy naturalne – majeranek, czosnek, sól
  • proces przetworzenia jest ograniczony do rozdrobnienia, wymieszania mięsa z przyprawami, nadziania w naturalne jelita i sparzenia
  • zawartość mięsa 93% – korzystamy wyłącznie z mięsa pochodzenia polskiego
  • nie każdy może jeść kiełbasy wędzone….dlatego idealnym rozwiązaniem są kiełbasy białe parzone lub białe surowe ( do sparzenia w domu)
  • nie zawiera żadnych dodanych alergenów* *
  • dzieci uwielbiają wersję - BIAŁĄ PARZONĄ DELIKATESOWĄ, która ma identyczny skład jak Biała Parzona - różni się tylko tym, że jest cieniutka i kojarzy się dzieciom z parówkami. Może warto wprowadzić trochę odmiany fanom paróweczek?

0

dodanych azotynów

93%

mięsa wieprzowego

1190 kJ/287 kcal tłuszcz 25g w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 10g, węglowodany 0,9g w tym: cukry <0,5g, białko 15g, sól 2,5g
0,6-0,8 kg 
13 dni
MAP
2-7 stopni C