KIEŁBASA BIAŁA PARZONA

Dlaczego warto wybrać naszą kiełbasę białą?
  • stosujemy wyłącznie przyprawy naturalne – majeranek, czosnek, sól
  • proces przetworzenia jest ograniczony do rozdrobnienia, wymieszania mięsa z przyprawami, nadziania w naturalne jelita i sparzenia
  • zawartość mięsa 93% – korzystamy wyłącznie z mięsa pochodzenia polskiego
  • nie każdy może jeść kiełbasy wędzone….dlatego idealnym rozwiązaniem są kiełbasy białe parzone lub białe surowe ( do sparzenia w domu)
  • nie zawiera żadnych dodanych alergenów* *
  • dzieci uwielbiają wersję - BIAŁĄ PARZONĄ DELIKATESOWĄ, która ma identyczny skład jak Biała Parzona - różni się tylko tym, że jest cieniutka i kojarzy się dzieciom z parówkami. Może warto wprowadzić trochę odmiany fanom paróweczek?

0

dodanych azotynów

93%

mięsa wieprzowego

  • Wartość energetyczna: 1286 kJ/311 kcal
  • tłuszcz 28g w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 12g
  • węglowodany 0,7g w tym: cukry <0,5g,
  • białko 14g
  • sól 1,5g
0,70 kg 
13 dni
MAP
2-7 stopni C

This post is also available in: en de