Jałowcowa sausage

Jalowcowa sausage marked with the QAFP certificate - QAFP Food Quality Guaranteed System is officially recognized by the Ministry of Agriculture and Rural Development

Dlaczego warto wybrać naszą kiełbasę jałowcową?

  • stosujemy wyłącznie przyprawy naturalne – sól, pieprz, jałowiec
  • proces przetworzenia jest ograniczony do rozdrobnienia, wymieszania mięsa z przyprawami, nadziania w naturalne jelita i sparzenia
  • zawartość mięsa to aż 136g mięsa wieprzowego na 100g produktu
  • Bez fosforanów
  • Bez glutaminianu sodu
  • Bez alergenów

0

added phosphates

136g

pork meat

Energy value: 1473 kJ / 355 kcal fat 28g of which: saturated fatty acids 12g carbohydrates 0.6g of which: sugars <0.5g protein 24g salt 2.9g
about 0.60 kg
45 days from production date
MAP
2-24 degrees C

This post is also available in: pl

This post is also available in:

Jałowcowa sausage

Jalowcowa sausage marked with the QAFP certificate - QAFP Food Quality Guaranteed System is officially recognized by the Ministry of Agriculture and Rural Development

Dlaczego warto wybrać naszą kiełbasę jałowcową?

  • stosujemy wyłącznie przyprawy naturalne – sól, pieprz, jałowiec
  • proces przetworzenia jest ograniczony do rozdrobnienia, wymieszania mięsa z przyprawami, nadziania w naturalne jelita i sparzenia
  • zawartość mięsa to aż 136g mięsa wieprzowego na 100g produktu
  • Bez fosforanów
  • Bez glutaminianu sodu
  • Bez alergenów

0

added phosphates

136g

pork meat

Energy value: 1473 kJ / 355 kcal fat 28g of which: saturated fatty acids 12g carbohydrates 0.6g of which: sugars <0.5g protein 24g salt 2.9g
about 0.60 kg
45 days from production date
MAP
2-24 degrees C