CHORIZO

Nasze CHORIZO jest efektem długiego procesu dojrzewania kiełbasy ( min. 3 tygodnie), w specjalnej komorze dojrzewalniczej, w której panują ściśle określone warunki temperatury, wilgotności i przepływu powietrza.Są to warunki maksymalnie zbliżone do klimatu panującego w ciepłej Hiszpanii.Nasze chorizo idealnie smakuje jako dodatek do pizzy, spaghetti, sałatki, zupy kremowej lub po prostu jako przekąska na przykład podczas podczas meczu,

3

tygodnie dojrzewania

135

gram mięsa na 100gram produktu

  • wartość energetyczna: 1682 kJ/402 kcal
  • tłuszcz 30g w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 12g,
  • węglowodany 3,7g w tym: cukry 2,3g,
  • białko 28g,
  • sól 4,7g
około 0,30kg 
90 dni
MAP
2 - 24 stopnie C

This post is also available in: en de