KABANOSY Z CIELĘCINĄ

Delikatne, młode mięso cielęce gwarantuje niepowtarzalny smak naszych kabanosów. Cielęcina jest jednym z najzdrowszych i najchudszych gatunków mięs. Stanowi źródło łatwo przyswajalnych witamin - niezbędnych dla prawidłowego funkcjonowania organizmu. Do wyprodukowania 100g użyto139g mięsa w tym: 111g mięsa wieprzowego i 28g cielęciny

0

dodanych fosforanów

139

gram mięsa na 100gram produktu

  • Wartość energetyczna 1657 kJ/400 kcal
  • tłuszcz 33g
  • w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 14g,
  • węglowodany 1,6g
  • w tym: cukry 0,8g,
  • białko 24g,
  • sól 3,2g
0,15 - 0,25 kg 
45 dni od daty produkcji
MAP
2-24 stopni C

This post is also available in: en de